Afdrukken

Gastenverblijf

Uw woonruimte beslaat het voorhuis van de woonboerderij met eigen ingang. De ruime woonkamer met open keuken bevindt zich beneden, is voorzien van digitale televisie en u kunt gebruik maken van draadloos internet.  U heeft de beschikking over gratis koffie en thee. 

Lightbox Image Lightbox Image Lightbox Image

In de winter zorgt de d.m.v. aardwarmte functionerende vloerverwarming voor een behaaglijke temperatuur en kunt u heerlijk relaxen op de bank of in een comfortabele fauteuil met een boek uit onze bibliotheek. De badkamer heeft een toilet, badmeubel met opbergmogelijkheden, ligbad en een aparte douche. Via de open trap in de woonkamer komt u op de 1e verdieping, waar zich de drie slaapkamers bevinden. 

De tweepersoonskamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden (lits jumeaux) met comfortabele matrassen, een zithoekje en ruime opbergmogelijkheden.

KAMER 'BLAUW'

Lightbox Image Lightbox Image Lightbox Image

Kamer 'blauw' is een tweepersoonskamer met eigen (aangrenzende) badkamer voorzien van toilet, stortdouche en wastafel.

KAMER 'ROOD'

Lightbox Image Lightbox Image Lightbox Image

Kamer 'rood' is een tweepersoonskamer en maakt gebruik van de badkamer op de begane grond (badjassen aanwezig). Naast een aparte douche is deze voorzien van een ligbad, toilet en badmeubel. De eenpersoonskamer maakt eveneens gebruik van deze badkamer, maar wordt niet geboekt als dit bij de reservering niet is aangegeven. Hierdoor hoeven 'vreemden' geen badkamer te delen.  

EENPERSOONSKAMER

De eenpersoonskamer is voorzien van een eenpersoonsbed, sidetable, stoel en ruime opbergmogelijkheden. Deze kamer wordt niet geboekt als er 'vreemde' gasten zijn in de tweepersoonskamer die ook gebruik maken van de badkamer op de begane grond.

Voor uw comfort bevindt zich op de 1e verdieping op de overloop nog een wastafel.


Lightbox Image

kaart 

 

NIJENSLEEK

heeft een lintbebouwing en is te vinden in de uiterste zuidwest hoek van Drenthe. Het dorp is 4 km lang en heeft een paar honderd inwoners. Het wordt het eerst in de Middeleeuwen genoemd als boeren uit Vledder de ‘Nije slieken’(nieuwe moerassen) ontginnen en hun bedrijf hier beginnen. 

Hoofdweg 54 is waarschijnlijk rond 1810 gebouwd als een traditionele boerderij. De huidige eigenaren, Tineke en Maurits van Geel, kochten het huis in 2000 en hebben de woonboerderij geheel gerestaureerd.

INFORMATIE OVERZICHT

Op info kort vindt u in één oogopslag alle feiten en weetjes.